Hitta billiga flyg och resor!

London

London, Englands huvudstad, har inga direkta högsäsonger. Det är en året-runtstad, men betänk att vädret är sämre på hösten och på vintern. Här finns otroligt mycket att göra och se, allt ifrån West End-teater till sightseeing runt Westminister. London har fyra större flygplatser, Heathrow, Stanstead, Luton och Gatwick. En flygbiljett hit från Sverige kan kosta så lite som 2500 kronor tur och retur.

Bra saker att hitta på med barnen är att åka ut till Wimbledon och besöka Wimbledon Park med sin fina lekpark, många tennisbanor och sjö med fåglar. Kanske en av de bästa parkerna i eller utanför London.

Det är i dagsläget (2011) väldigt fördelaktigt att åka till London för att köpa barnvagn. T.ex. kan man köpa den nya från Bugaboo, Donkey som den heter, på John Lewis (som var den enda butiken som hade Donkey när Resjakt var där) men det finns såklart myckat annat att shoppa här. Köper du barnvagn i London kan det vara smart att flyga dit utan vagn, om man nu mäktar med det, och ta med en utan fraktkostnad på flyget hem. Tänk på att ringa butikerna från Sverige för att försäkra er om att de har barnvagnen inne i butik eller att de skickar den från centralt lager och se till att de har global garanti, dvs att du köper något av de större märkena.  

London

London i England och Big Ben